ТЕЛЕФОНУВАТИ : пн-нд:10.00-21.00 год.
email: agd482@ukr.net; тел: 067 672 54 15 / 066 845 60 80
ВІДПРАВИЛИ ТОВАР В КОРЗИНУ - ОНОВІТЬ СТОРІНКУ
3 260,00 грн |
2 934,00 грн |
Обирай відділення для безкоштовної доставки товару в пункти видачі Розетка :
https://rozetka.delivery/tracking/branches
Огляд Повільноварка ECG PH 6520
Головна перевага повільного приготування полягає у збереженні аромату та смаку. Такий спосіб приготування страв робить смак трав і спецій, що додаються, більш виразним, а м'ясо – ніжнішим. Наступною незаперечною перевагою є те, що страва практично не може підгоріти. Повільне готування в каструлі з внутрішньою керамічною чашею забезпечує відмінне і рівномірне приготування насамперед м'яса цілим шматком і птиці цілком, тобто. качки, гусака тощо. Популярними є страви «все в одній каструлі», коли страва готується все разом, що економить час на її приготування.
Зручність приготування їжі в каструлі «Slow Cooker»
Внутрішня керамічна каструля нагрівається рівномірно і відмінно поширює тепло навколо страви, що готується. Керамічну каструлю можна також використовувати окремо для гратинування та запікання в духовці, а також для подачі страви на стіл.
На панелі керування можна встановити три рівні робочої температури - високий, низький або підтримка страви в теплому вигляді.
Можна також встановити час приготування страви.
Фаза приготування за замовчуванням триває 12 годин , після чого мультиварка автоматично перемикається на режим збереження тепла протягом 6 годин. Ви також можете запрограмувати власний час приготування з кроком у 30 хвилин від 30 хвилин до 12 годин одним натисканням кнопки.
Особливості:
Характеристики:
Країна-виробник товару: Чехія
Країна реєстрації бренду: Чехія
Гарантія: 24 місяці офіційної гарантії від виробника
Обирай відділення для безкоштовної доставки товару в пункти видачі Розетка :