Паелья в мультиварці
Час приготування:
30-45 хв.
Складність:
Середня
Рекомендовані прилади:
ТЕЛЕФОНУВАТИ : пн-нд:10.00-21.00 год.
email: agd482@ukr.net; тел: 067 672 54 15 / 066 845 60 80
ВІДПРАВИЛИ ТОВАР В КОРЗИНУ - ОНОВІТЬ СТОРІНКУ
До головних компонентів традиційної паельї (іспанська кухня) відносяться рис та шафран, також можливі різні варіанти, це виключно залежить від Ваших смокових уподобань, а також віжд фантазії, тут можна використати і м'ясо, і морепродукти, а також різні овочі.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Для приготування паельї у мультиварці, треба вибрати середній чи довгозернистий рис (пропарений). Завдяки такому вибору рис вбире в себе аромати та рідину, а також не розвариться.
На початку процесу приготування слід подбати про бульйон. Бульйон можна приготувати рибний, м'ясний чи овочевий.
Якщо Ви взяли заморожені креветки,то їх треба розморозити.
Шафран необхідно залити окромоп та настояти 20 хвилин.
Цибулю дрібно пошинкувати. Болгарський перець і помідори ріжемо невеликими кубиками. Лимон - невеликими шматочками.
У чаші мультиварки обираємо режим "М'ясо" та нагріваємо оливкову олію протягом 2 хвилин. Потім відкриваємо кришку, поміщаємо на дно мультиварки креветки і обсмажуємо їх протягом 5 хвилин.
Дістаємо креветки, і в тому ж режимі спасеровуємо цибулю до прозорості. Додаємо рис і обсмажуємо, помішуючи, 3-4 хвилини. Потім додаємо до мультиварки обсмажені креветки, помідори і болгарський перець.
Вливаємо у мультиварку гарячий бульйон, щоб покрити рис на 2 см, додаємо шафран, сіль, перець. Накриваємо кришкою і готуємо паелью в мультиварці в режимі "Рис".
Після сигналу мультиварки додаємо у паелью шматочки лимону. Даємо настоятись 20 хвилин.
Авторські права © 2024, agd482.com.ua
Designed by CBTO Software Solutions