ЗБЕРІГАННЯ ПРОДУКТІВ в BIOFRESH зоні
BIOFRESH ЗБЕРІГАННЯ В ТРИ РАЗИ БІЛЬШЕ
Кожна їжа потребує правильної температури і правильної вологості, щоб зберегти довше і їх смак і їх поживні властивості. Саме система Liebherr BioFresh забезпечує ідеальні умови, щоб надовго насолодитися задоволення від свіжості наших продуктів.
Наведена нижче інформація заснована на збереженні харчових продуктів в зоні BIOFRESH в порівнянні з традиційним холодильником.
![]() |
ЯБЛУКО
|
![]() |
МАЛИНА
|
||
![]() |
ПЕРСИКИ
|
![]() |
АРТИШОКИ
|
||
![]() |
МОРКВА
|
![]() |
САЛАТ
|
||
![]() |
КАПУСТА
|
![]() |
СПАРЖА
|
||
![]() |
М'ЯСО
|
![]() |
РИБА
|
||
![]() |
СИР
|
![]() |
САЛЯМІ
|
Всі цифри є приблизними і можуть бути схильні до змін через різноманітність відповідних умов зберігання уздовж усього ланцюжка від заготівлі / виробництва до зберігання в обладнанні Liebherr BioFresh.
Джерела: Vitamins & Mineral Nutrients, aid - Kästesteckbrief - 56 Sorten Käse in Wort und Bild (Caratteristiche del formaggio - 56 tipi di formaggio, Testo e immagini), aid - Steckbrief - Fische, Krebs- und Weichtiere (Caratteristiche del Pesce, dei Crostacei e dei Molluschi), Dipl. eoc. Troph. Petra Hopfenzitz "Mineralstoffe" (Nutrienti Minerali), GU, Dipl. oec. Troph. Ulla Unger-Göbel "Vitamine" (Vitamine), GU