Торгова марка ASTOR

   Увага, до 30.04.24 року діє безкоштовна доставка товарів в пункти видачі Розетка ( на товар в картці товару якого вказано інформація по безкоштовній доставці )!!! Товар  перед відправкою обов"язково перевіряється (гарантійний талон заповнюємо/чек вкладаємо) !!! 

Торгова марка ASTOR пропонує своїм покупцям великий вибір високоякісної побутової техніки з ексклюзивним дизайном і унікальними можливостями за прийнятну ціну.

Свою діяльність компанія здійснює з 1995 року. З перших днів свого існування компанія ASTOR працювала виключно для блага своїх покупців, постійно пропонуючи їм продукцію найвищої якості, що втілює новітні технологічні розробки та дизайнерські рішення. Сьогодні ця традиція зберігається.

Продукція ASTOR проводиться на сучасних європейських заводах тільки з високоякісних матеріалів і компонентів і має високі стандарти якості, що підтверджено сертифікатами GS, EMW, CE VDE та іншими організаціями.

Компанія ASTOR впевнено працює в трьох напрямках , а саме це :

  1. Техніка для дому 
  2. Прилади для для кухні 
  3. Догляд за волоссям 

Купуючи техніку від ASTOR вам не доведеться переживати що вона не підійде вам під дизайн вашої кімнати , або кухні .  Ексклюзивний дизайн приладів Astor ретельно продуманий знатними майстрами своєї справи .  Також , не варто переживати про безпеку - саме тому , що  вся техніка виготовлена тільки з високоякісних матеріалів  , а механізми перевірені та затвердженні гарантією якості .  А ще Astor  дбайливо ставиться до навколишнього середовища ні разу не нарушивши встановлених стандартів , що до екології . 

Ну і на завершення можемо добавити , що Компанія ASTOR  досить молода , а це означає - вони ретельно ставляться до своєї роботи.

Можете нам вірити !  

а якщо не вірете то ми не ображаємося в наш час вірити комусь це дуже складно...

наша оцінка  5+