ОЗНАЙОМЛЕННЯ з БРЕНДОМ LIEBHERR

   Увага, до 30.04.24 року діє безкоштовна доставка товарів в пункти видачі Розетка ( на товар в картці товару якого вказано інформація по безкоштовній доставці )!!! Товар  перед відправкою обов"язково перевіряється (гарантійний талон заповнюємо/чек вкладаємо) !!! 

Німецька компанія Liebherr була заснована в 1949 році з ініціативи Hans Liebherr. Понад п'ятдесят років традиції бізнесу є гарантією професіоналізму і надійності.

Сімейним бізнесом в даний час керують нащадки засновника - брат і сестра Ізольда Лібхерр і Віллі. В даний час компанія Liebherr є провідним виробником технологічного обладнання, де працюють понад 32000 співробітників на всіх континентах. Німецька точність шанованої марка Liebherr є однією з причин величезного успіху. Liebherr є одним з провідних світових виробників холодильників і морозильників. Широкий асортимент продукції включає в себе як побутові прилади так і обладнання для професійного використання.

history-photo2.jpg

Крім холодильник і морозильних камер першого класу для будинку, Liebherr також пропонує холодильні шафи,  обладнання для пекарень, лабораторій, аптек і стильні винниі охолоджувачі.

LIEBHERR пропонує широкий вибір розмірів і форм, в автономних версіях холодильних і морозильних шаф. Універсальність Liebherr дозволяє створювати пристрої з урахуванням індивідуальних потреб. Цілий ряд нових функцій і технологій для забезпечення комфортного та безпечного використання. Вибір високоякісних матеріалів робить холодильники Liebherr  міцними і надійними.

Точна майстерність і сучасний дизайн роблять обладнання Liebherr чудовим в поєднання з будь-яким декором кухні. Інноваційні холодильники Liebherr є найкращою гарантією тривалої свіжості.

werk-lienz-01.jpg