Нова лінійка BLU Performance від LIEBHERR

   Увага, до 30.04.24 року діє безкоштовна доставка товарів в пункти видачі Розетка ( на товар в картці товару якого вказано інформація по безкоштовній доставці )!!! Товар  перед відправкою обов"язково перевіряється (гарантійний талон заповнюємо/чек вкладаємо) !!! 

 

НОВИЙ ВИМІР СВІЖОСТІ

Високоякісні матеріали,ідеальна обробка кожної деталі,зручна і точна сенсорна електронна система керування є відмінною рисою холодильників серії BluPerformance.

Система охолодження , компактно інтегрована в корпус прибора, в поєднанні з точним електронним керуванням забезпечує високу енергоефективність , збільшує корисність простору та ергономічність морозильної камери.

Свіжість продуктів гарантують технології BioFresh і BioCool.

За допомогою нової технології SmartDevice всі прибори серії BluPerformance від LIEBHERR можуть бути підключені до безпечного мережевого обміну даних.
Завдяки даній функції Ви отримаєте зручність при використанні і ще більшу безпеку.

ІННОВАЦІЙНА СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ

В новій модельній лінійці BluPerformance система охолодження компактно інтегрована в корпус прибора.Завдяки відсутності конденсатора на задній стінці і лотка для талої води помітно збільшується корисний об`єм холодильника.Прибори серії BluPerformance дуже економічні за рахунок високоефективних компресорів та нової концепції електронного керування.

1.Роз`єм для кабеля живлення 2.Обмежувачі 3.Інверторний VCC компресор 4.Вентилятор 5.Конденсатор 6.Лоток для випару талої води

МАЙБУТНЄ З ТЕХНОЛОГІЄЮ SmartDevice*

Всі пристрої LIEBHERR з поміткою Smart Device можуть бути оснащені модулем віддаленого керування і зареєстровані на порталі <MyLiebherr>.В Вашому розпорядженні з`являться функціональні можливості SmartHomePlus,SafetyPlus та ServicePlus.Через безпровідну високошвидкісну мережу інтернета пристрої можуть бути легко підключені до системи SmartHome.Таким чином пристрої BluPerformance вже сьогодні сумісні з технологією <розумний будинок>.

ПЕРЕВАГИ ТЕХНОЛОГІЇ SmartDevice*

 

 

Відкрийте для себе новий абсолютно світ комунікацій з пакетом SmartHomePlus.Під`єднвше Ваш пристрій через всесвітню мережу інтернер до порталу MyLiebherr , Ви зможите завжди і всюди запросити статус вашого пристрою , а також швидко і просто провести настройки в режимі реального часу.

Зробіть ставку на додаткову надійність , скориставшись пакетом SafetyPlus.Інформація про статус пристрою та аварійне повідомлення , передане по електронній почті через портал MyLiebherr , забезпечують максимальну надійність роботи.Таким чином , ми гарантуємо що Ваші продукти харчування завжди зберігаються найкращим чином.До питань захисту даних та комп`ютерній безпеці ми також підходимо надзвичайно серйозно.

Скористайтесь оптимізованими функціональними і сервісними можливостями пакета ServicePlus. Тепер Вам буде ще простіше тримати звязок з нашими сервісними службами при виникненню питань по вашому холодильному або морозильному приладу. Якщо прийде час заміни фільтра , Ви будите попередньо сповіщені про ще за допомогою функції нагадування.

Більш чітка інформація на сайті:   www.smartdevice.liebherr.com