Холодильні камери серії BluPerformance від LIEBHERR

   Увага, до 30.04.24 року діє безкоштовна доставка товарів в пункти видачі Розетка ( на товар в картці товару якого вказано інформація по безкоштовній доставці )!!! Товар  перед відправкою обов"язково перевіряється (гарантійний талон заповнюємо/чек вкладаємо) !!! 

ЕЛЕГАНТНИЙ ДИЗАЙН

Своїм елегантним і завжди сучасним дизайном холодильники і морозильники LIEBHERR відповідають самим високим естетичним вимогам. Якість виконання наших пристроїв проявляється в виборі високоякісних матеріалів і неперевершеним методом їхньої обробки. Для забезпечення відповідності нашим строгим вимогам ми перевіряємо кожен варіант виконання на предмет його ефективності і зручності для наших клієнтів.

БАГАТОФУНКЦІЙНА СЕНСОРНА ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА КЕРУВАННЯ

7 дюймовий сенсорний дисплей з широким розширенням  800*600 пікселів, вбудований в двері пристрою, простий в експлатації і забезпечує можливість індивідуальної настройки холодильника. Встановлені режими, такі як, наприклад <вечірка>,<відпустка>,<економія енергії>,<максимальна продуктивність>, забезпечують комфорт в повсякденному використанні. Рекомендації по термінах зберігання сповіщають як довго продукти харчування зберігають свою свіжість в відповідності з кліматичною зоною, а також про вміст в них вітамінів і мінералів.

2,4-ДЮЙМОВИЙ СЕНСОРНИЙ ДИСПЛЕЙ

2,4-дюймовий сенсорний дисплей, інтегрований в панель керування за дверкою пристрою, має вичоку чіткість та контраст, тому його покази прекрасно зчитуються під любим кутом. Інтуєтивно зрозуміле меню позволяє швидко провезти необхідні установки.

В пристроях класу Comfort сенсорний дисплей монохромний, а в приборах Premium - кольоровий.

ІНТЕР`ЄР СЕРІЇ GLASSLINE

Внутрішній простір легко трансформується за допомогою скляних поличок серії GlassLine, виконаного з закаленого і зручного в догляді скла, і обкантовкою з високоякісної нержавіючої сталі. Завдяки складній поличці в холодильнику знайдеться місце і для високого посуду.

POWERCOOLING

Високопродуктивна система PowerCooling забезпечує швидке охолодження продуктів, а також підтримує температуру по всій холодильній камері. При відкриванні дверці вентилятор відключається. Інтегрований в конструкцію вентилятора легкозмінний фільтр на основі активованого вугілля FreshAir гарантує оптимальну якість повітря.

ВИСОКОЯКІСНЕ ОСВІТЛЕННЯ

Система освітлення з економічними, потужними і довговічними світодіодами інтегрована в верхню частину простору.В пристроях класа Premium додаткова планка з логотипом liebherr, розсіює світло що робить його ще більш приємним для ока.

ДОДАТКОВЕ СВІТОДІОДНЕ ОСВІТЛЕННЯ

В пристроях з секцією BioFresh окрім освітлення, інтегрованого в в верхній частині холодильної камери, також функціонує додаткова підсвітка, встановлена в ізоляційній панелі.При відкриванні дверей світло м`яко приглушається, забезпечуючи оптимальний огляд внутрішнього простору.