Морозильні камери серії BluPerformance від LIEBHERR

   Увага, до 30.04.24 року діє безкоштовна доставка товарів в пункти видачі Розетка ( на товар в картці товару якого вказано інформація по безкоштовній доставці )!!! Товар  перед відправкою обов"язково перевіряється (гарантійний талон заповнюємо/чек вкладаємо) !!! 

NOFROST / ЕНЕРГЕТИЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ

Для надійного і тривалого збереження свіжості пристрої з системою NoFrost забезпечують охолодження професійної якості. Продукти, покладені на збереження, заморожуються за допомогою циркуляційного повітря, а волога яка в них зберігається відводиться. За рахунок цього простір морозильної камери завжди вільний від льоду, а на продуктах харчування не появляється іній.

Нові пристрої BluPerformance дуже економічні в відношенні витрат електроенергії завдяки високоефективним компресорам і точним електронним системам керування нового покоління. За рахунок компактної інтеграції системи охолодження в корпус пристрою був замітно збільшений його корисний об`єм.

ІНДИКАТОР СТАТУСА

В морозильниках серії BluPerformance індикатор статуса ідеально інтегрований в поверхність дверки пристроя. Завдяки цьому інформацію про режим роботи морозильної камери можна отримати зручно і швидко не відкриваючи її. Так, синій колір індикатора говорить про справність роботи приладу. За допомогою вбудованого внутрішнього світодіодного освітлення здійснюється оптимальна підсвітка контейнерів приїх висуванні.

ВИСУВНІ КОНТУЙНЕРИ

ТЕХНОЛОГІЯ VARIOSPACE

Система FrostSafe з контейнерами особливої конструкції перешкоджають виходу холоду при відкривання дверей пристрою. Це сприяє економічним витратам електроенергії. Висувні контейнери морозильних камер серії BluPerformance зручно пересуваються по роликових направляючих. З технологією VarioSpace  можна легко збільшити корисний об`єм камери завдяки висувним контейнерам та скляним поличкам які витягуються.