МАШИНКА ДЛЯ СТРИЖКИ PHILIPS

   Увага, до 30.04.24 року діє безкоштовна доставка товарів в пункти видачі Розетка ( на товар в картці товару якого вказано інформація по безкоштовній доставці )!!! Товар  перед відправкою обов"язково перевіряється (гарантійний талон заповнюємо/чек вкладаємо) !!! 

ЯК ВИБРАТИ МАШИНКУ ДЛЯ СТРИЖКИ

Як відомо, мода змінюється, а стиль залишається. Тому чоловікам в незалежності від змін моди слід приділяти увагу своїй зовнішності і зокрема робити акуратну зачіску. Хтось в цьому питанні довіряється перукарям, а хтось справляється своїми силами - коли мова йде про просту стрижку за допомогою машинки. В цьому випадку зазвичай хтось допомагає, неважливо чи це буде дружина або друг - головне, щоб в руках у помічника була хороша машинка. 

Не варто  купувати машинки недеже відомих брендів. Як правило, ця техніка належить до бюджетного класу і не забезпечує якісну стрижку. Зроблена з дешевих матеріалів, оснащена слабкими акумулятор. Цим машинам притаманні сильні вібрації і значну вагу, що робить їх використання часом неприємним.

Гарне співвідношення ціна / якість можна відзначити у Astor ,  Mesko, Camry, Braun, Clatronic, Panasonic, Philips, Solac, Rowenta, Zelmer. Це добротні вироби, якісно зібрані і надійні в роботі. Такі відомі бренди завжди забезпечують відмінну сервісну підтримку своїх споживачів і розвинені дилерські мережі. 

Сайт AGD482.com.ua пропонує Вам тільки хорошу техніку за приємну ціну . Такі машинки як Philips QC 5115 та Philips QC 3400 - скажем так лідери у своїй сфері , купуючи таку машинку не варто взагалі переживати на рахунок її ресурсу працездатності . Легка робота машинки забезпечує максимальний комфорт та зручність у використанні. 

 

Лідерами серед виробників є BaByliss, Philips, Solac , Panasonic. Вся продукція цих марок розроблена з урахуванням думки професійних перукарів, що говорить про відмінну ергономіку машинок, найвищій якості лез і довговічності роботи. Серед асортименту товару присутні тримери для бороди і вусів.

Придбати Philips QC 5115 : http://agd482.com.ua/mashinki-dlya-strizhki/mashynka-dlya-stryzhky-phili...

Придбати Philips HC 3400 : http://agd482.com.ua/mashinki-dlya-strizhki/mashynka-dlya-stryzhky-phili...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Зображення користувача Надія.

Добре зпрацювали, все прийшло вчасно. Машинка сподобалась і приемно здивував подарунок!

 

Дуже оперативно все: лише оформила замовлення - подзвонили з магазину, в цей же день відправили і вже наступного дня отримала товар. Все працює, все на місці - чоловік ще не встиг зацінити, купила машинку йому в якості подарунка на день народження :)

Окремо дякую за подаруночок - приємно і неочікувано!