GUNTER&HAUER - ОЗНАЙОМЛЕННЯ З БРЕНДОМ

   Увага, до 30.04.24 року діє безкоштовна доставка товарів в пункти видачі Розетка ( на товар в картці товару якого вказано інформація по безкоштовній доставці )!!! Товар  перед відправкою обов"язково перевіряється (гарантійний талон заповнюємо/чек вкладаємо) !!! 

 
Невилика історія - Великого бренда !!!
 
GUNTER&HAUER являєтьться міжнародною компанією по виробництву вбудованої техніки. Іван Петерс засновуючи компанію в 2009 році в німецькому місті Бад-Мюнстеральфель, спирався на професійне використання двадцятирічного досвіду  роботи на керівних посадах заводів відомих  європейських брендів. Досвід і знання Петерса дозволили йому крокувати далі і створити у 2009 році бізнес із виробництва побутової техніки для вбудовування.
Поява Günter&Hauer в Україні – це повернення засновника компанії до своїх витоків. Іван Петерс має слов'янські корені. Бажання працювати, у тому числі й на історичній батьківщині, призвело до виходу Günter&Hauer на ринок України.
Однією з перших розробок, а відповідно і запуск у серійне виробництво стала духова шафа з функцією самоочищення. Створення інноваційного дизайну та співвідношення ціна - якість забезпечили стрімкий розвиток фірми. 
Сьогодні Іван Петерс разом із німецькими колегами активно бере участь у роботі Günter&Hauer: приймає стратегічні рішення, працює над дизайном і контролює якість продукції. У 2012 році створюється іноваційний дизайн вертикальної витяжки з тефлоновою крильчаткою Leona 6Q яка забезпечила загальну впізнаваність бренду Gunter&Hauer в Україні.
У 2020 році виходить на ринок одна з найочікуваніших інновацій на ринку духових шаф не тільки в модельному ряді Gunter&hauer, але й з поміж  інших виробників. Духовка під забудову Gunter&Hauer EOV 7511 BS - це перша модель за прийнятну ціну, в якої кожен сантиметр внутрішньої камери покритий спеціальним екологічним слоєм кераміки, що забезпечує швидке очищення від найстійкішиш жирових забруднень. ( http://agd482.com.ua/vbudovana-tehnika-dlya-kuhni/duhovi-shafi/duhovka-pid-zabudovu-gunterhauer-eov-7511-bs)
Наша компанія радо запропонує Вам переконатись в якості продукції Gunter&Hauer в нашому демонстраційному залі gunter&hauer у львові, а також придбати on line на нашому сайті , а ми в свою чергу гарантуємо Вам найнижчу ціну за відмінну якість !!!
 
ВДАЛИХ ПОКУПОК !!!
 
ІСТОРІЯ НЕ ЗАКІНЧУЄТЬСЯ. ДАЛІ БУДЕ......
 
 
 
20450139997707